Leuke reacties:

Marloes uit Westervoort

"Persoonlijke aandacht staat voorop bij deze kleinschalige zwemschool. Onze zoon ging eerst met tegenzin naar zwemles, toen nog bij andere zwemschool. Nu verheugt hij zich op de zwemles van Jean! Op naar diploma B."

Judith uit Arnhem

"Onze dochter gaat als een speer met zwemmen bij zwemschool de Piranha! Door de kleine groepjes kan er aan elk kind veel aandacht worden besteed. Zo kan ieder kind op eigen tempo het zwemmen leren. Daarnaast is het bad niet heel erg groot waardoor kinderen niet snel worden afgeleid. Het is voor ons niet om de hoek, maar wij vinden de afstand het meer dan waard! Onze dochter gaat elke zaterdag met veel plezier naar zwemles!"

Marlies

"Fijne Zwemschool waarbij de kinderen individuele aandacht krijgen die ze nodig hebben, en elk in hun eigen tempo zich kan ontwikkelen."

Moniek uit Arnhem

"Marcus heeft het erg naar zijn zin. Jean heeft aandacht voor ieder kind en maakt het voor elk kind leuk!"

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Tel:             06-44050576
e-mail:       info@zwemschooldepiranha.nl
KVK:         68436726
BTW- ID:  NL002487827B43
IBAN:        NL23 INGB 0007980863
 
 
Adres: Hartenkoning 7 
6816 TK Arnhem  
(Siza s' Koonings Jaght)