Zwemsurvival nieuws!


Bekijk het onderstaande nieuwsbericht. Goed om te weten dat Zwemschool De Piranha al gebruik maakt van deze methode!

Branche volgt Envoz Zwemsurvival ABC

De afgelopen week heeft NPZ/NRZ aangekondigd dat de Nationale Norm Zwemveiligheid, een aapassing in de diploma’s, per 1 januari 2018 wordt doorgevoerd. De Aanpassingen bestaan uit survival elementen die aan de ABC-lijn zijn toegevoegd om Nederland zwemveiliger te maken. Envoz heeft al sedert 2014 de survival elementen in haar ABC diploma’s opgenomen. Nederland is een waterland en de praktijk wijst de afgelopen jaren uit dat wij niet zonder een stukje extra veiligheid, in de vorm van survivalelementen, kunnen. Dat nu deze norm ruim drie jaar na onze aanpassingen wordt doorgevoerd, zien wij als een bevestiging van ons vroegtijdige inzicht dat je in Nederland niet om extra survival elementen in de basis ABC-eisen heen kunt. Het Envoz Zwemsurvival ABC wordt op vele plaatsen succesvol, en met heel veel plezier, door kind en zwemonderwijzer uitgevoerd.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Tel:             06-44050576
e-mail:       info@zwemschooldepiranha.nl
KVK:         68436726
BTW- ID:  NL002487827B43
IBAN:        NL23 INGB 0007980863
 
 
Adres: Hartenkoning 7 
6816 TK Arnhem  
(Siza s' Koonings Jaght)